• Nederlands
  • Français

NIEUW

De compacte pelletketel
Nano PK 6-32 kW

Ontdek hem nu »

Wenst u op de hoogte te blijven van Hargassner producten en voordelen?

Naam:
 
E-mail:
 
 

 

HARGASSNER

 

 

 

 

 

 

De firma HARGASSNER, een stevige reputatie

De natuur is onze levensader. Zonder een gezonde natuur is geen gezond leven mogelijk. Daarom tracht Hargassner sinds zijn oprichting in 1984 een pioniersrol te vervullen op vlak van milieuvriendelijk verwarmen met hernieuwbare energie. Deze pioniersgeest houdt nog steeds stand, daar Hargassner als doel vooropstelt de beste te zijn en te blijven wat betreft biologisch verwarmen. Dit ten voordele van het milieu en de volgende generaties.

33 jaar ervaring en meer dan 70.000 tevreden klanten vervullen ons met trots, maar zijn geen reden om achterover te leunen. Wel integendeel. Tevreden klanten en milieuvriendelijkheid liggen op de bovenste plank van Hargassners filosofie en zullen zodoende altijd hun weg bepalen. Minimale uitstootwaarden bij een hoog rendement, maximaal comfort en lange levensduur zijn vandaag de handelsmerken van Hargassner. Eveneens wil men in de toekomst blijven zoeken naar betere oplossingen. Onderzoek en kwaliteitscontrole bepalen derhalve in grote mate Hargassners dagelijkse taken.

Dat onze filosofie meer is dan enkele mooie woorden, bewijzen duizenden enthousiaste klanten en vele internationale onderscheidingen. En dat deze filosofie ook in de toekomst nageleefd wordt, waarborgt Hargassner met zijn naam.

Met het oog op het behalen van lagere uitstootwaarden in olie- en gasvertrouwde landen, heeft Hargassner getracht hoogwaardige biomassaverwarmingstechnologie voor iedereen beschikbaar te maken. Momenteel exporteert ons bedrijf naar 20 landen. De belangrijkste markten zijn Frankrijk, Duitsland, Italië en Zwitserland. Maar ook België, Nederland, Oekraïne, Tsjechië, Bulgarije, Slovenië, Hongarije, het Verenigd Koninkrijk en Spanje zijn groeiende markten, die stap voor stap hun inspanningen voor een lagere CO²-uitstoot versterken.
Hargassner is een wereldwijd erkend merk en heeft net ook in Nieuw-Zeeland en Canada de eerste projecten geïnstalleerd.

Op dit moment is de export goed voor zo‘n 60% van de jaarlijkse omzet. Tal van prijzen bevestigen dat onze filosofie meer is dan enkel mooie woorden.

Enkele troeven van HARGASSNER:

  • Een breed gamma van performante producten: tussen de 6 en 330 kW
    (met cascaderegeling tot 1200 kW)
  • De perfect gecontroleerde houtverbranding, met een Lambda-sonde
  • Een beproefde techniek die u niet in de steek laat
  • De garantie van een groot merk